Saija Hellstén aloittaa Uusi työ ry:n puheenjohtajana

Uusi työ ry:n uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Eezy Kevytyrittäjien toimitusjohtaja Saija Hellstén. Varapuheenjohtajana aloittaa UKKO.fi:n hallituksen puheenjohtaja Petri Kalliokoski. Aiemmin Uusi työ ry:n puheenjohtajana toiminut FREE.fi:n toimitusjohtaja Joonas Tuompo jatkaa hallituksen jäsenenä. Muut hallituksen jäsenet ovat Floyn toimitusjohtaja Tommi Hämäläinen ja Odealin toimitusjohtaja Tuomas Lager.

”Uusi työ ry on elinvoimainen ja kehittyvä järjestö. Olemme lisänneet yhteiskunnallista näkyvyyttämme ja vaikuttavuuttamme tekemällä erinäisiä uudistuksia, kuten palkkaamalla toiminnanjohtajan, uudistamalla sääntömme ja lisäämällä yhteyksiä eri sidosryhmiin. Olen tyytyväinen tekemäämme työhön ja jätän puheenjohtajuuden ilolla Saija Hellsténin osaaviin käsiin”, väistyvä puheenjohtaja Joonas Tuompo toteaa.

Saija Hellstén on toiminut Uusi työ ry:n hallituksessa yhdistyksen perustamisesta vuodesta 2018 asti.

”Kevytyrittäjyys on kasvava ja merkittävä työllistymisen tapa ja toimiala on jatkuvassa kasvussa. Kehitämme vastuullisuustoimiamme ja panostamme yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen sekä haluamme olla entistä vahvemmin mukana uudistamassa suomalaista työelämää ja sen sääntelyä. Tartun innolla puheenjohtajan tehtävään ja uskon, että uuden hallituksen ja toiminnanjohtajan voimin saamme vielä paljon aikaan”, Hellstén sanoo.

Varapuheenjohtajana aloittaa UKKO.fi:n hallituksen puheenjohtaja Petri Kalliokoski. ”Uusi työ ry:n toiminta on hyvässä vauhdissa. Tarkoituksenamme on aktivoitua entistä enemmän yhteistyössä suhteessa sidosryhmiin. Omalta osaltani haluan olla mukana laajentamassa yhdistyksen verkostoja etenkin elinkeinoelämän ja päättäjien suuntaan”, Kalliokoski kuvaa. Kalliokoski on taustaltaan yrittäjä ja hänellä on lukuisia luottamustehtäviä elinkeinoelämän eri järjestöissä.

Uusi työ ry on itsensätyöllistämisen ja kevytyrittäjyyden edistäjä ja puolestapuhuja. Yhdistyksen tarkoituksena on tuottaa ajantasaista ja puolueetonta tietoa kevytyrittäjyydestä sekä selkeyttää toimialan toimintaedellytyksiä. Uusi työ ry:n jäsenyritykset (Eezy Kevytyrittäjät, FREE.fi, Floy, Odeal ja UKKO.FI) edustavat toimialasta noin 80 prosenttia liikevaihdolla mitattuna. Uusi työ ry on luonut toimialalle eettiset ohjeet, joita jäsenyritykset ovat sitoutuneet noudattamaan. 

Lisätiedot:

Uusi työ ry:n puheenjohtaja Saija Hellstén, puhelin 040 551 5189
Uusi työ ry:n varapuheenjohtaja Petri Kalliokoski, puhelin 040 526 7122
Joonas Tuompo, puhelin 040 187 6486